Så vet du att du hittat en bra tandläkare i Solna

En bra tandläkare är trevlig, har ett mjukt och behagligt handlag och full koll på hur man behandlar tänder. I Solna finns flera sådana att välja mellan.

Vad tycker du är en bra tandläkare? Handlar det bara om att han eller hon har koll på det kliniska kring att behandla tänder? Knappast. En bra tandläkare har också bra hand om patienten i tandläkarstolen. Inte bara om patientens tänder. Psykologiska kunskaper och social kompetens är en stor del av vad som gör en bra tandläkare.

Många menar att ett bra handlag är mjukt och behagligt. Det är mycket få människor som uppger att de gillar tuffa tag i tandläkarstolen. Ett bra handlag brukar också avspegla sig på tandläkarens personlighet. En bra tandläkare är helt enkelt en trevlig prick. Men hur vet man att den tandläkare man hittat på internet är det?

Bra och trevlig tandläkare – en smaksak

När du jämför tandläkare kan du till exempel kolla in recensioner från tidigare kunder. Du kan också fråga dina vänner om de har en bra tandläkare att rekommendera. Det finns ingen anledning att välja en tandläkare som fått omdömet “sådär”. Att sitta i en tandläkarstol är att befinna sig i en utsatt situation. Självklart ska du känna dig trygg och trevligt bemött!

I Solna finns ett stort antal bra tandläkare att välja mellan. Du ska också komma ihåg att vem som upplevs som “trevlig” och inte många gånger handlar om personkemi. Du ska välja en tandläkare som just du kommer bra överens med. Och du har all rätt att prova dig fram. Byt tandläkare om du inte känner dig helt nöjd.

18 May 2023


.