Tandläkare i Solna – moderna tandimplantat ersätter dina gamla

En tandläkare i Solna som erbjuder moderna högteknologiska tandimplantat kan enkelt hjälpa dig ersätta ett gammalt implantat som inte fungerar som det ska.

I dag finns det goda möjligheter att byta ut äldre tandimplantat som trasslar och gör livet svårt för dig. Tandimplantat bör bytas ut med viss regelbundenhet, eftersom de slits över tid på ett sätt som dina egna tänder inte riktigt gör. Om du upplever problem med ett äldre tandimplantat bör du självklart ta upp detta med din tandläkare.

Tandimplantat av idag ska vara bekväma, se naturliga ut och ska inte riskera att falla ut vid olämpliga tillfällen. Om du upplever att denna beskrivning inte stämmer in med det tandimplantat du har insatt just nu, bör du självklart göra något för att åtgärda saken. Trassel med tänderna kan påverka hela livskvaliteten på ett negativt sätt.

Därför bör du berätta om dina upplevelser för din tandläkare

De kliniker som erbjuder tandimplantat i Solna har ofta stor erfarenhet av att ersätta befintliga tandimplantat. Eftersom du sannolikt haft ditt gamla implantat under en lång tid, bör du beskriva hur du upplevt implantatet. Berätta både sådant du upplevt som positivt och sådant du upplevt som negativt.

På så sätt kan du och din tandläkare gemensamt diskutera de tandimplantat som finns på marknaden i dag, och vilket av dem som skulle passa dina förutsättningar och preferenser bäst. Vem vet – ni kanske till och med landar i att en stilig guldtand är rätt val för just dig?

28 Feb 2023


.