Tatuering Stockholm - tänk på detta

Planerar du att genomföra din första tatuering i Stockholm? Har du redan några stycken, men vill komplettera med några nya motiv? Tatueringar har kommit att bli lite av var mans sak. Man ser att allt från yngre till äldre personen tatuerar sig och man ser att både kvinnor och män låter pryda sina kroppar med bläck. Det har hänt en hel del sedan en tatuering i Stockholm var ett tecken på att man var kriminell eller att man låg ute på sjön.

Det finns emellertid en massa saker att tänka på vad gäller en tatuering i Stockholm. Det handlar inte om att du ska ska byta frisyr eller testa en ny klädstil: väljer du att tatuera dig så handlar det om ett beslut för resten av livet. En tatuering i Stockholm är permanent. Det ska åtminstone vara utgångspunkten. Idag kan man förvisso välja att ta bort en tatuering med hjälp av laser - eller tatuera ett nytt motiv över det gamla - men det handlar då om en ganska mödosam och kostsam väg att ta.

Det viktigaste steget inför en tatuering är helt enkelt att fundera kring vilket motiv man ska välja, hur stort det ska vara, var på kroppen det ska sitta och att man verkligen försöker utesluta att man ångrar sig i framtiden. Även i övrigt finns det saker att tänka på. Vi radar upp några av dessa här nedan:

8 Mar 2023


.