Bli snyggare utan att lägga dig under kniven

Det finns mycket du kan göra för att bättra på ditt utseende utan att lägga dig på operationsbordet, det mesta är inte ens i närheten av så dyrt som en skönhetsoperation!

Gå till en skönhetssalong

Hos en skönhetssalong kan du få en nagelförlängning, nagelförstärkning eller bara en manikyr. Oavsett behandling så känner man sig genast mycket fräschare när naglarna är fina och välvårdade.

Skönhetssalonger kan även färga både ögonbryn och ögonfransarna. För ögonbrynen så är det vanligt att färga så de passar med den aktuella hårfärgen och ögonfransarna så brukar de flesta bara vilja göra dem mörkare och mer svarta.

Om man inte tycker att en ögonfransfärgning hjälper så kan man göra en fransförlängning. Då limmas det fast fransar på ens egna fransar och de sitter där i ungefär 3 veckor. Perfekt för den som vill känna sig lite extra fin på semestern till exempel.

För den som inte tycker att en ögonbrynsfärgning räcker så kan man testa något som heter microblading. Det är en 3D-bryntatuering som sitter i upp till 1-3 år och därefter försvinner effekten. Det är riktigt bra för den täcker kala fläckar och gör att man kan välja en annan form på sina ögonbryn samt gör att stråna ser fylligare ut. Det ser riktigt naturligt ut dessutom!

För den som vill ha längre hår så finns två val: ta hand om håret och låt det växa i vanlig takt, eller sätt i hårförlängning. Hårförlängning kan sättas i med bland annat keratinvax, microringar, flätning, att de sys fast och även hår som tas i och ur dagligen med hjälp av clips. Att sätta i löshår behöver inte bara vara för att få längre hår, många som har tunnt hår sätter i löshår som är lika långt som det egna håret bara för att få mer volym och tjockare hår.

Nästan under kniven..

För dig som vill lägga lite mer på ditt utseende så kan man injicera fillers i ansiktet. Det som brukar användas hos dessa kliniker är Juvederm och Restylane. Juvederm är lite mer slätbehandlat så det passar bättre i ansiktets mjuka delar, såsom läpparna. Restylane är mer formbart och passar bättre i kindbenen och på andra mer hårda delar av ansiktet.

Det är många som väljer att genomföra laserbehandlingar för att ta bort oönskad hårväxt, det kan vara både i ansiktet, intimområdet, magen, låren och under armarna. Att vara hårfri får ju vem som helst att känna sig så mycket mer fräsch och fin.

 

Alla är vackra oavsett

Vi måste ändå poängtera att alla individer är vackra, oavsett om man väljer att gå till en skönhetssalong eller inte. Alla är vackra och unika och duger precis som ni är!

12 Jul 2017


.