Här presenterar vi nageltrender 2018

Det är en mycket stor variation på naglar och nagelutsmyckning denna vår och sommar. Vi ser flera stora breda trender. Dels att färgerna blir fler, mönstren varierar mer mellan naglarna och vi ser fler dekorationer på naglarna. Vi har gått från de traditionella färgerna rött, rosa, lila, och kombinerar sand, med lila, svart med vitt.

I stället ser vi mönster som har lånats från textilier, mönster som ser ut som stickade mönster, stickade tröjor och en hel del minimalistiska mönster på naglar. Samtidigt ser vi fler naglar med Swarovski stenar, paljetter, strass. Vi ser även målade fingrar. Vi ser nagellack som har holografiska effekter, ett nagellack som skapar en dimension och som inte är så platt, som andra nagellack. Det är ett nagellack som har flera färger i sig och som syns olika beroende på i vilken vinkel du ser på dina naglar.

En del kan man faktiskt göra själv

Mycket av detta kan man göra på egen hand. Se till att ha hemma en bunke med ljummet vatten, handkräm. Handolja, som du kan köpa på Apoteket. Nagelfil och nagellack i olika färger. Skaffa även hem små, smala penslar så att du kan rita mönster på naglarna med. Vill du även ha utsmyckade naglar kan du även skaffa hem Swarovski stenar, paljetter, strasstenar som du kan fästa på naglarna beroende på vilket mönster du ritar på naglarna. Har du naglar som är sköra, och som inte har en så bra yta, kan du alltid gå till en nagelsalong. Då kan de fästa naglar av gelé och som håller i minst en månad. Då får du en yta som är lättare att arbeta på och snygga, stora naglar. I vår ser vi många snygga trender.

1. Naglar med målade fingrar. Vi målar mer än bara naglar i år. Du kan ha en diskret färg på naglarna och sedan ösa på med glitter på fingrarna.

2. Du kan ha en rand på naglarna i en helt annan färg. Less is more.

3. Vi ser naglar med strass, pärlor och Swarovski stenar

4. Vi ser mycket mönster på naglarna; allt från mönster som liknar textilier, till Armymönster och kamouflerade mönster, till kända märken som Chanel, Hilfiger eller Polo.

5. Mandelformade naglar. Vi ser både långa, breda, spetsiga och korta naglar, men den breda trenden som kommer tillbaka är mandelformade naglar.

6. Metallic – denna trend är stor i vår; vi ser allt från silver och guld till alla färger med metallic.

Tycker du det verkar svårt? Då kan du alltid gå till en nagelsalong och bli ompysslad, få vackra naglar och gå därifrån med mycket snygga naglar. Känner du inte till någon som kan skapa snygga naglar till dig, kan du läsa mer om en nagelskulptris som gör naglar i Värmdö på: http://www.naglarvärmdö.se.

23 Apr 2018


.