Letar du efter frisör i Gävle?

Letar du efter en frisör i Gävle? Ibland blir håret bara för långt, för krulligt eller för slitet. Oavsett orsaken till att man vill gå till en frisör är det alltid bra att hitta en frisör som man gillar och som man upplever lyssnar på en och vad man önskar sig. Då vill man oftast hitta en som ligger nära ens bostad eller nära jobbet. Så varför inte välja en som finns i centrala Gävle?

I centrum, i Gävle har du flera hårfrisörer att välja mellan. Gårr du till Gallerian Nian hittar du några av de bästa frisörsalongerna, som erbjuder klippning, håltagningar, färgningar, skäggansning, vaxning och olika skönhetsbehandlingar. Så varför inte gå en stund dit och njut en stund, varva ner en fredag eftermiddag och gå ut därifrån snyggare i håret än någonsin?

Vågar du de senaste hårtrenderna?

Tänk att det en gång fanns en trend, när man skämdes för att man färgade håret; det var ju inte "naturligt". Nu, i dag vill man att det ska se färgat ut. Ju fler färger i håret, desto bättre. Helst så många olika färger som det bara går att ha i sitt hår. Minder populärt är det att lägga i en permanent i sitt hår. Däremot har mer eller mindre alla numera färgat hår, ända från tonårstjejerna till gamla farmor med blå-grått hår. Vi skäms verkligen inte längre för färgat hår.

Vill du få håltagning samtidigt?

Vill du få en håltagning i örat, eller båda öronen samtidigt som du ändå är hos frisören? Det går att ordna även med det. Flera hårfrisörsalonger har andra skönhetsbehandlingar som de erbjuder när man ändå är hos dem. Vissa kan ge botoxinjektioner när man är hos frisören. Då kommer man ut ur salongen, inte bara snyggare i håret, utan även i ansiktet. Kanske man behöver en injektion som ger ansiktet mindre rynkor.

...eller en vaxning?

Har man för breda ögonbryn så kanske man vill krympa dem, till de är lagom stora. Det kan man göra när man ändå är hos frisören. Vill man kan man även få färgning av både ögobryn och ögonfransar. Kanske man hellre vill bli rödhårig? Då passar det ju bäst att få röda ögonbryn och ögonfransar. Ska man gå på någon extra festlig tillställning kanske man vill ha en extra fin frisyr. Då kan man få en fin frisyruppsättning. Vill du ha diadem till frisyren? Kom då ihåg att ta med den till frisören så att hon, eller han kan lägga in den i håret.

6 Dec 2019


.