När du behöver en förändring

Har du märkt att när män går igenom en förändring, då byter de partner. Tycker de att livet är trist, att de håller på att bli gamla och grå, eller att de vill byta livsspår, då passar de på att byta ut kvinnan som de har där hemma. Det måste ju vara fel på henne?! Vill de få till en förändring i livet, skiljer de sig och hittar en yngre, fräschare kvinna, tills även hon är för gammal för honom. Men när kvinnor går igenom en förändring i sitt liv, då byter hon frisyr. Får hon barn, klipper hon håret. Gifter hos sig, byter hon frisyr. Skiljer hon sig, eller tycker livet är tråkigt, då byter hon frisyr. Det är väl på det sättet som många kvinnor får variation i livet.

Har du hittat din frisör som du gillar?

Det gäller att hitta den frisör som man gillar och som har liknande smak som en själv. Om man till exempel säger till sin frisör att man vill ha en page, då bör alltså den frisör som du har, anpassa pagefrisyren så att den passar just på dig. En page kan man klippa på så många olika sätt. Det kan vara en kort, och rak page, som går längs käklinjen. Eller så kan det vara en lång page som går längs halslinjen. Det kan vara en page med bob – alltså kort i nacken. Det kan vara en uppklippt page. Det kan vara en lockig page. Ja som du förstår kan man klippa pagefrisyren på många olika sätt och alla passar inte i samma slags page, vissa ska ha en längre, eller kortare page, beroende på ansiktsformen.

Viktigt med en frisör med samma smak som du

Om du har hittat frisören som har samma slags smak som du har, kan du vara ganska trygg med att hon, eller han klipper precis som du önskar det. Eller om det är så att du färgar håret, så färgar han, eller hon i färger som passar dig. Alla passar ju inte i samma färger. Ibland måste man välja en nyans som är bra just till din ansiktsfärg. Om man ännu inte har hittat den där frisören som kan klippa rätt och färga i rätt färger, bör du läsa omdömen om den frisör som du funderar att gå till. Om en och annan blir missnöjd med en frisör är inte alls konstigt, men om samma frisör får enbart dåliga omdömen är det ett tecken på att det inte är en frisör som bryr sig om sina kunder. Anlita inte en sådan. Anlita i stället en som den här.

10 Jan 2019


.