Så gör du en 3DTatuering

De gamla ögonbrynstatueringarna var verkligen inte snygga. Då plockade man bort allt hår på ögonbrynen innan man tatuerade svarta streck till ögonbryn. Man såg på långt håll att de inte var naturliga. Med den nya tekniken med 3D Tatuering kan man få ögonbryn som ser realistiska ut, och som inte bara är två svarta streck i ansiktet. Den nya tekniken med Phibrows-metoden ger i stället två ögonbryn som ser autentiska ut. Istället för två streck tatuerar man in flera hundra streck i varenda ögonbryn. Det ger ett helt annat intryck och ser mycket, mycket snyggare ut.

Det gör inte ont att tatuera sig

Tillsammans med dig bestämmer tatueraren vilken färg som passar ditt ansikte, hårfärg och ditt naturliga utseende. Sedan tatueras små, små streck på dina ögonbryn, vilket gör att det ser ut som riktiga ögonbryn. Det gör inte ont och eventuell rodnad och svullnad går ner efter några dagar. Däremot bör du göra om det efter några månader, ett halvår. Sedan behöver du inte längre måla ögonbrynen.

Tänk på detta innan

Innan en 3D Tatuering bör du inte sola på 4 dagar. Du bör heller inte äta några starka mediciner, eller dricka alkohol dagen innan en behandling. Ska du färga ögonfransar eller ögonbryn bör du inte göra det 4 dagar innan en tatuering. Efter en tatuering bör du inte sminka ögonbrynen innan de har läkt färdigt. Det kan skada dina ögonbryn och försena läkningen. Du bör heller inte bada i klorerat vatten, sola eller basta direkt efter och på två veckor efter tatueringen. Det är väldigt viktigt att inte påverka ögonbrynen efter behandlingen och låta dem få läka i fred. Du får med dig en salva som hjälper läkningen och som du bör använda just på ögonbrynen.

Välj rätt klinik som gör tatueringen

Det är också viktigt att du väljer en klinik som är seriös och som har gott renommé och har bra referenser. Tillsammans med antingen permanenta ögonfransar, eller fransförlängning kommer du att alltid se ut som om du har lagt en make-up. Du behöver inte oroa dig över att sminket har smetats ut, eller att ha klumpar i mascaran på ögonfransarna. Du behöver inte stiga upp flera timmar innan jobbet för att göra en make-up. Så gör en 3D Tatutering på dina ögonbryn och sov en halvtimme längre på morgnarna.

Permanent make-up förenklar livet

Allt som gör livet enklare är mycket värt. Det kostar heller inte skjortan att 3DTatuera sig. En behandling går på mellan 1.000 och 1.500 kronor. En ögonfransförslängning går på samma. Du måste jämföra det med att köpa smink för ett halvår framåt. Du kanske inte använder smink varje dag? Med fransförlängning och 3DTatuering ser du alltid fräsch och vacker ut, varje dag. Och det är varje dag som räknas, eller hur?

8 Mar 2018


.