Skönhetsingrepp utan kniv

Många väljer att lägga sig under kniven för att få ett önskat utseende. Men med operationer kommer risker. Till mångas glädje har det kommit en ny variant som ger resultat utan kniv.

Kan det verkligen vara möjligt? Frågar man sig misstänksamt. Men visst kan det det. Numera kan man göra ansiktslyft med trådar. Behandlingen kan göras på hela kroppen. Vanligast är dock ansiktsbehandlingar. Det kan handla om käklinjen, kinder och även på halsen. Låter det för bra för att vara sant? Det är det inte. Metoden kallas Ultra V och ger en fräschare och ungdomligare hy.

Hur fungerar det?

Man börjar med att boka in en tid för konsultation. Då får man veta om man lämpar sig för denna typen av behandling. Har man exempelvis mycket överskottshud är kirurgi ett bättre alternativ. Man går tillsammans med läkaren igenom vad man önskar och vilka resultat man kan förvänta sig. I behandlingen använder man nålar för att föra in trådarna. Trådarna kommer inte att vara synliga och absorberas i huden och försvinner. Det är trådar som liknar de man använder när man syr under operation. Det innebär att man direkt efter behandlingen kan gå ut och fortsätta sitt liv, utan att behöva att dölja ärren innan man läkt. Så inte bara är behandlingen billigare än ett kirurgiskt ingrepp. En annan skillnad mellan kirurgi och behandling med trådar är att resultatet blir synligt på en gång. Det tar lite längre tid med kirurgi då man kan ha svullnader och få blånader. Läs mer om ansiktslyft på denna hemsida: https://www.ansiktslyftutankniv.se/ 

26 Nov 2020


.