Starta det nya året med ny frisyr

Varför inte start adet nya året med en ny frisyr? Mågna som känner att de har gått i stå, när det kommer till den egna frisyren, kan känna att de börjar om på nytt genom att skaffa sig en ny frisyr. Att starta det nya året med en ny frisyr är ingen dum idé. En ny frisyr ger en ett nytt utseende. Ungefär som när man möblerar om hemma, plötsligt ser man hela sin bostad i nytt ljus. Byter man frisyr, väljer man att accentuera ett nytt utseende hos sig själv. Man frmahäver något nytt i sitt ansikte. Därför går vi igenom några av de hårtrender som vi kommer att se en del av i vår.

1. Silver eller rosa hår

Silver i håret fortsätter att vara populärt. Det silvriga slog igenom stort förra året och den silvriga looken fortsätter att vara populär även i år. Det är snyggt med några slingor, som förstärker kontraster i håret, börja med mörkare färg i hårbotten och låt sedan slingorna bli ljusare i topparna. Även rosa fortsätter att vara populärt i år. Då är det den ljusa, rosa färgen som är snygg, och som fortsätter pryda våra huvuden. De starka regnbågsfärgerna tonar i stället ut och försvinner, medan den blekt rosa färgen fortsätter i år.

2. Långt och lockigt

Det lång håret kommer tillbaka, men är mer naturligt och ska se ut som om vi inte lägger någon tid eller ansträngning åt håret, utan ska se ut som om vi nyss har stigit upp. Det ska inte vara så tillrättalagt, eller stylat. Vi ser också att lockarna är på väg tillbaka i det långa håret.

3. Halvlångt eller page

Den populära pagen fortsätter vara populär även i år. Den kan antingen vara kort, eller lång, men den omtyckta polisongen är tillbaka, både på damer och herrar. Väljer man en kort page, är polisongen viktig, och det gäller både på killar som på tjejer.

4. Lugg som en gardin

Luggen är också tillbaka, men inte så lång, som den avr för några år sedan, utan mer som en gardinlugg, och gärna ganska slarvigt uppklippt eller ojämn. Det uppklippta håret är även tillbaka, och avslutas då med en lugg.

Bor du i Uppsala?

Skaffa dig helst en frisör som arbetar när där du bor. Då är det lättare att bara sticka in på hemvägen från jobbet eller studierna. Anlita gärna någon som kan olika slags hår. Har man till exempel afrohår, är det viktigt att hitta någon som kan klippa och styla det slags håret, eftersom det är ganska speciellt. På samma sätt är det med asiatiskt hår. Här kan du läsa mer.

7 Jan 2019


.