Varför lägga tusentals kronor på bikini?

Om man ser en bikini som man bara måste ha, och det gör man ibland, om man älskar kläder (och då framför allt snygga kläder) kan priset bli ett problem. Det är inte helt ovanligt att man har letat, och letat – och letat – efter den där snygga bikinin, som lyfter din figur, dina färger och som du bara måste ha. Sedan visar det sig att den kostar 2.500 kronor. För den summan kan du få 2 veckors mat för 4 personer. Heja!

Du kan få (nästan) samma bikini men för en tiondedel av priset

Visste du att det går att få (nästan) samma bikini, men för en tiondedel av priset, om du köper rätt bikini? Häpnadsväckande många bikini, och helt andra kläder, har en billigare kopia, och som har en kvalitet som är riktigt bra. Om du inte tror mig, kan du klicka på följande länk som visar en bikini men för en tiondedel av priset. Exemplet ovan visar att snygga kläder inte måste kosta flera tusentals kronor, om det nu inte är så att man vill köpa så dyra kläder.

Det är inte kvaliteten man betalar för – utan märket

De som vet något om kläder vet att det är märket som du köper, inte kvaliteten på kläderna. Tyvärr har det blivit så, vilket samtidigt är positivt att veta; även de billigare kläderna kan ha hög kvalitet. Vill man så köper man möjligheten att bära märket, och för många är det viktigt, men för dem som inte anser att förekomsten av ett märke spelar någon roll, är det alltås möjligt att bära kläder med hög kvalitet, men till ett lägre pris. Så är det så att du hellre bär kvalitet, men till ett lägre pris, än bär ett märke lönar det sig att jämföra kläderna och priserna innan man köper kläderna.

Det finns sajter som jämför priser med varandra

Det finns tillgängliga sajter som hjälper dig att jämföra priser. Det lönar sig för dig att jämföra resor, TV-apparater, datorer, men även kläder innan du bestämmer. Man kan göra riktiga fynd, utan att pruta på kvaliteten och utseendet på kläderna eller inredningen, väskorna eller vad det nu är som du vill hitta. 

Ett annat sätt att spara pengar

Ett helt annat sätt att spara pengar, om man nu vill det, är att vänta att köpa kläderna när det inte längre är säsong på det. Du kan vänta tills det blir rea och halva priset, eller rabatterat pris. Du kan alltid köpa vinterkläder på våren, sommarkläderna på hösten. Det enda som man riskerar är att man inte kan få den storlek som man önskar på kläderna eftersom de vanligaste storlekarna nästan genast går åt.

30 Aug 2018


.